Handelsbetingelser

Kontaktinformationer

Tchin Tchin Cocktails
Mosevej 20 A
8240 Risskov
30 54 40 93
tchincocktails@gmail.com

Betaling

Tchin Tchin Cocktails modtager betaling med VISA-Dankort, VISA og Mastercard. Ved køb af produkter vil betaling først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Tchin Tchin Cocktails bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Tchin Tchin Cocktails leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

Vi sender din varer hurtigst mulig med GLS. Udgiften til forsendelse afholdes af kunden.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Aarhus Barber vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Tchin Tchin Cocktails
Mosevej 20 A
8240 Risskov
30 54 40 93
tchincocktails@gmail.com

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på tchincocktails@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Abonnementsbetingelser

1) Kriterier for abonnementstræk

Når et træk via et betalingskort skal gennemføres, skal kortoplysningerne stemme overens med Clearhaus kortdatabase. Det anvendte betalingskort skal være aktivt. Det skal være muligt at gennemføre en transaktion på abonnementsbeløbet. Det anvendte betalingskort til abonnementstræk skal kunne lave transaktioner via Internettet.

2) Kvittering

Kvitteringer, der indeholder bekræftelse, informationer, ændringer eller opsigelse om dit abonnement leveres via email. Kvitteringer sendes til den emailadresse, som du ved oprettelse af abonnementet har angivet eller som du efterfølgende har opdateret til på din brugerprofil.

3) Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Du er som kunde og kortindehaver ansvarlig for, at dine kortdata er korrekte og opdaterede.

Du hæfter som kunde for det valgte abonnement indtil en eventuel opsigelsesdato.

4) Opdatering af kortnummer

Du kan opdatere dit kortnummer, hvis du har brug for at fornye eller slette oplysninger. Det kan være relevant, hvis du eksempelvis skifter kort.  Du opdaterer dine kortdata ved at logge ind på din profil. Du er som kunde selv ansvarlig for, at dine kortdata er korrekte og opdaterede.

5) Ophør/opsigelse af abonnement

Du kan opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned medmindre andet er aftalt eller opgivet ved indmeldelse.

Vil du opsige abonnementet, skal dette ske ved personlig eller skriftlig henvendelse til Aarhus Barber. Opstår der tvivl om, hvorvidt medlemskabet er opsagt, skal du som medlem kunne dokumentere opsigelsen. Derfor anbefaler vi, at opsigelsen sker skriftligt.

Dit abonnement er først opsagt, når du har modtaget en kvittering, der bekræfter opsigelsen.

6) Fortrydelsesret

Har du fortrudt dit køb af abonnementet over internettet, kan du få pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet, såfremt du ikke allerede har gjort brug af abonnementet. Hvis startdato på abonnementet ligger inden for 14 dage frafalder fortrydelsesretten ved startdatoen.

7) Kundevilkår

Du skal som kunde aktivt acceptere kundevilkårene og prisen. Det gør du ved at sætte et flueben ud fra det respektive felt.

8) Vilkår og priser

Vilkår og priser for et medlemskab, som du køber på internettet, er oplyst ud for det pågældende medlemskab.

Alle medlemskaber bliver betalt gennem Clearhaus, som opkræver en gang om måneden, og som forekommer løbende. Det vil sige, at det kun er første trækning, som du betaler på internettet.

Et Clearhaus-medlemskab har en binding, som er angivet. Bindingen betyder, at du ikke kan opsige dit abonnement udenom vores betingelser, når du først har gjort brug af abonnementet.

9) Clearhaus

Vi benytter altid Clearhaus til den online kortbetaling.

10) Forudbetaling/oplysning om forudbetalte ydelser:

Ved forudbetaling af abonnement bliver du opkrævet for antal måneder angivet i handelsbetingelserne.

11) Leveringsbetingelser

Vi betragter medlemskabet som leveret, når oprettelse og betaling er afsluttet.

12) Reklamationsret

Du har mulighed for at reklamere i op til 14 dage. 
Det gør du ved sende en meddelelsen pr. mail på info@aarhusbarber.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

13) Persondatapolitik / Privatlivspolitik

Vi indsamler oplysninger om dig som kunde. Disse oplysninger indeholder:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb.

Informationerne deles ikke med tredjepart.

Data opbevares så længe du er medlem. Ved medlemsophør gemmes data i 5 år, hvorefter det slettes.